Personvernerklæring

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra de besøkende på våre nettsider, og hva vi benytter dem til.

Ditt personvern blir ivaretatt når du bruker nettsidene og kommuniserer med EiendomsMegler 1. Her kan du lese mer om hvordan ditt personvern blir ivaretatt på våre nettsider.

EiendomsMegler 1 samler inn opplysninger om besøkende på eiendomsmegler1.no. For at informasjon på våre nettsider skal være best mulig og for at vi skal se hvordan kundegrupper (ikke enkeltpersoner) leser nettsidene våre, benytter vi ulike analyseverktøy,  eksempelvis Google Analytics. Formålet med informasjonen vi samler inn er å lage statistikk, samt å gi deg skreddersydd informasjon og markedsføring.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er:
• Hvor mange som besøker ulike sider
• Hvor lenge besøket varer
• Hvilke nettsteder brukerne kommer fra
• Hvilke nettlesere som benyttes

Nærmere om bruk av informasjonskapsler (cookies)
EiendomsMegler 1 bruker informasjonskapsler, for å analysere det generelle brukermønsteret på våre nettsider, samt til å gi deg skreddersydd informasjon og markedsføring. Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsider lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av EiendomsMegler 1 og brukeren selv, og brukes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra.

I de tilfeller Google Analytics benyttes, blir informasjonen om din bruk lagret på Googles servere i USA. Analyseverktøyet gjør at vi kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte brukeren.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet. På nettvett.no kan du lese mer om hvordan du administrer informasjonskapsler i nettleseren din.

Behandlingsansvarlig:
EiendomsMegler 1 Midt-Norge AS
Kjetil Reinsberg – Adm. direktør
kr@em1.no
Tlf. 977 20 841